Porträttfoto av duktig fotograf i Lund

Hej på er alla fina följare

I lördags hade vi hjälp av en fotograf från Lund som hjälpte oss att fotografera våran dotter som nyligen fyllt ett år. Det var väldigt roligt och ganska utmanande samtidigt att få henne att sitta still. Vi tog några bilder på henne själv och så tog vi även på henne tillsammans med våran hund och de är nog min favorit, för de två har verkligen varit bästisar sedan hon föddes. Nu ska vi bara vänta några dagar på att få de färdigredigerade bilderna och sedan får vi nästa utmaning, att välja vilka vi ska framkalla och förstora.

När man anlitar en fotograf så är det väl ofta att du dels betalar en viss timersättning men sedan även för antal foton på till exempel ett usb och om du vill framkalla de. Vi ska ha en förstoring i hennes rum, ett till vår familjevägg i vardagsrummet och sedan ska vi även framkalla och rama in så våra föräldrar får. Vi fick tips om denna fotograf från en vän till oss som tagit så fina porträttbilder på deras familj, dels på barnen separat men också på hela familjen. Det är ju så roligt att ha professionella foton även om man kan ta väldigt fina själv också. Men när man tar kanske i en studio eller på en plats med rätt ljussättning så blir det verkligen så bra.

Jag älskar ju att framkalla foton och sätta in i album, jag vet inte hur många jag har vid det här laget men det har blivit ganska många. Det är ju så roligt att ha och jag tänker ofta att det är minnen som är värdefullt att kunna titta tillbaka på, dels för egen del men även för våran dotter. Hoppas nu ni har en helt fantastisk dag och att solen skiner på er som den gör här i Lund. Kram på er!