Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa

Välkomna tillbaka hit till bloggen där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt mellan himmel och jord! Här idag så hade jag dock tänkt att jag faktiskt skulle ta och lägga ut en liten rekommendation till alla ni som har hört av er till mig och vill veta om jag kan just tipsa er om en loppis i Åmål, Grums eller Säffle med omnejd. Givetvis så kan jag ju det, då det är många av er som redan vet om att jag själv faktiskt går på loppis rätt så ofta och är rätt så duktig på att hitta bra sådana dessutom.

Den loppisen som jag därför skulle vilja ta och rekommendera till just er här idag heter inget annat än Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig till dem när jag var ute efter att finna nya och roliga loppisar att gå på och det känner jag ju mig rätt så nöjd med idag då jag verkligen har lyckats finna en hel del saker och prylar hos just Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa. Jag tycker definitivt att dem är värda att kika in hos ifall man skulle ha vägarna förbi och jag har som sagt själv funnit så oerhört många fina saker där, så jag har väl egentligen inget dåligt som jag kan säga om dem. Hur som helst så ska jag dock inte ta och tjata på allt för mycket nu i det här inlägget, utan jag kommer nog istället ta och lägga in en länk till Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och deras egna sida så att ni kan själva kan läsa vidare om vad de erbjuder samt vad ni kan hitta hos dem! Jag tycker verkligen att det är värt att kika på. Ha det nu så bra!