En professionell begravningsbyrå i Kalix

Hejsan på er fina bloggläsare

När min farfar dog hade vi kontakt med en begravningsbyrå i Kalix som var väldigt bra att ha att göra med. Om man inte har varit delaktig i att anordna en begravning tidigare så kan det kännas som det är mycket att tänka på, men en begravningsbyrå gör det lättare för de hjälper en att ordna med det mesta. De ställer frågor om allt som har med upplägget att göra så att man kan ta ställning till hur man vill göra för den det gäller. Om det står i personens testamente eller om familjen gör så gott de kan utefter vad de tror att den avlidne skulle önska.

När det var farfar som skulle begravas så hjälpte jag pappa och hans syster för att underlätta för dem, mitt i sorg är det inte så lätt att ha ordning på struktur och sådant. Även om jag var ledsen över farfars bortgång så kände jag ett lugn ändå, han var ju gammal och dog av naturliga skäl. Han hade haft ett bra och långt liv och fått vara frisk långt in på ålderns höst så han kände sig nog ganska redo också, och på ett sätt är ju det en stor tröst mitt i allt. Men när det är ens förälder som det är för min pappa och hans syster så är det ju väldigt speciellt i all fall om man stått varandra nära.

Samarbetet med vår begravningsbyrå i Kalix gick väldigt bra och vi kändes oss både väl och professionellt bemötta genom hela processen. Det är nog ett jobb som kan kännas både tungt och väldigt fint tror jag, för man har möjlighet att underlätta för människor i sin sorg. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag och ta hand om er. Kram!