Blogginlägg av Therese Svensson


TODAYS DINNER

TODAYS DINNER

Mat är kärlek! Mums så gott det här var. Vi har vilat från gymmet idag och verkligen bara slappat, då blir jag alltid extra hungrig. Ett tecken på att kroppen behöver återhämtning! Och eftersom vi skulle med färja och passa lite tider så blev det lite långt mellan lunchen och middagen idag. Det blir ju inte att jag äter mellanmål och lika regelbundet som hemma här då det saknas bra alternativ till det. Så det blir mest lite frukt och snacks, men det håller man ju sig inte mätt på allt för länge. Så ni anar nog hur gott det här smakade. Ett av mina favorithak här nere. Så fräsch mat & stora portioner. Perfekt! Satayspett, räkor & sallad fick bli min middag idag. Jag har kört på carbs till frukost, lunch och mellanmål och sedan hållt mig till protein och fett främst under kvällarna, det har fungerat riktigt bra tycker jag! Fräscht att äta något lite lättare på kvällen faktiskt. Trots att jag verkligen ÄLSKAR thai & asiatiskt så har jag fått lite roliga cravings nu faktiskt. Jag är sååå jädra sugen på en proteinsmoothie från Boost exempelvis. Längtar tills jag får mixa mig en! Snart så. Likaså är jag jättesugen på kvarg toppat med bär haha.. Bara att hålla ut nu de sista dagarna, sen blir det hem till Sverige och fylla på kylen :)

)

Vidare till bloggen