Blogginlägg av Therese Svensson


Sista dagen & onlinejobb!

Sista dagen & onlinejobb!

Godmorgon. Idag är det söndag vilket betyder jobb med mina klienter. Två veckor har gått på det nya året och många av mina nya klienter går in på sin andra vecka av tolv eller tjugofyra. 2017, är ditt år men det är inte alls för sent att kicka igång din resa nu. Jag längtar verkligen hem till gymmet och rutiner nu. Speciellt gymmet. Sugen på spinning och HIIT-pass. Hade det inte varit regn & kallt hemma så hade det dock varit lättare, nu tror man ju att det ska vara såhär varmt när man kommer hem också haha.. Var svårt att motivera sig imorse när vi skulle träna innan frukost. Nu har vi gjort det här gymmet kände vi imorse. Vi tittade på varandra och stod säkert i 3-4 minuter innan vi började köra igång. Haha! Jag fick ändå till ett ganska ok benpass innan grötfrukost på verandan. Idag är det sååå varmt här! Men glad för att det är massa sol idag eftersom det är sista dagen i solen, för imorgon blir det shopping och strosa runt i Bangkok hela dagen.

Bangkok är ju så otroligt stort och vi har så lite tid på oss så hoppas verkligen att vi hittar rätt. Vi båda är så shoppingsugna nu haha! Har inte handlat nåt annat än mat på 3 veckor. Dock skönt på ett sätt då man oftast handlar skit bara här i Asien. Vi har redan börjat prata om vår nästa resa också. Tror nog det blir USA & Californien. Perfekt kombination av shopping, sol, sightseeing och grym mat! So long sweeties, pusss

)

Vidare till bloggen