Blogginlägg av Therese Svensson


NYHET & ETT NYTT KAPITEL

NYHET & ETT NYTT KAPITEL

Godmorgon älsklingar. Nu snart är det äntligen dags för lanseringen av min nya hemsida. Jag har sedan i höstas jobbat med den och själva publicerandet har väl tagit lite längre tid än vad jag tänkt mig, då det blev lite mycket med öppnandet av Boost och allt som hade med det och göra. Samtidigt vill jag ju verkligen att det ska bli perfekt också. Men nu är det snart klart och jag är sååå taggad på att dela det med er. Kommer bli så jädra bra! Känns bra att ha en portal med allt samlat, blogg, fakta kring mina tjänster, kontakt osv. Lite andra spännande nyheter kommer också att lanseras.

Jag kommer att börja blogga på engelska, självklart kommer det att stå på svenska också! Jag vet att det har varit eftertraktat, så det ska bli riktigt kul att kunna locka fler läsare.

Du som företag kommer att kunna annonsera på min hemsida!

Det kommer vara lättare att kontakta mig direkt, via en contact-funktion!

Så håll ut! Snart så =)

)

Vidare till bloggen