Blogginlägg av Therese Svensson


MORNINGWALK

MORNINGWALK

Outfit from Gymshark - HERE Shoes NIKE - HERE

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon hjärtan, idag har vi haft en riktigt mysig morgon faktiskt. Vi skippade gymmet och tog istället en morgonpromenad längs stranden. Får se om vi tar oss till gymmet i em för lite träning eller om det får bli vila från gymmet idag. Absolut ingen stress med det här, utan vi tar det som det kommer vilket är så otroligt skönt. På mig har jag en outfit från Gymshark, mitt absoluta favoritmärke när det kommer till träningskläder. Så sugen på massa nya vårkläder och sneakers nu, hoppas på att hitta lite att shoppa redan i Bangkok. J älskar ju att shoppa också, så tror nog att vi kommer hitta en del! Man har ju hört att Bangkok är en bra shoppingstad också.

Men att få njuta av en stor skål gröt på verandan efter en morgonpw är helt underbart. Jag är helt kär i lugna morgnar efter morgonaktivitet. Tror nog att vi kommer ta oss till gymmet sedan också om jag känner oss två rätt. Finns lite för mycket energi i våra kroppar. Vi är verkligen så lika jag och J, detta är ju vår första resa tillsammans och det är så lätt när man delar intressen som att träna, äta mycket mat etc. Blir verkligen inga problem alls. Vi skiljer oss dock åt ibland, han är mer flexibel än vad jag är och jag får därför det oftast på mitt sätt, vilket jag tycker är skönt såklart ;) Jag får otroligt mycket frågor när det kommer till mig och J, ni är verkligen nyfikna. Han tycker det är otroligt roligt att det finns så många som är intresserade av honom. Men jag förstår er såklart, för han är verkligen den finaste och mest underbara människa jag någonsin träffat!

)

Vidare till bloggen