Blogginlägg av Therese Svensson


Konsten att aldrig ta något för givet..

Konsten att aldrig ta något för givet..

En egenskap jag verkligen är sämst på. Men imorse fick jag ett telefonsamtal jag inte alls ville ha. Att befinna sig på andra sidan jorden när den personen som står dig närmst i ditt liv inte mår bra får en att verkligen tänka till. Så idag har det varit en väldigt jobbig dag för mig. Så idag sänder jag min tanke hem till min familj i Sverige. Till världens bästa mamma som jag hoppas tar hand om min pappa, för han behöver verkligen det. Känner mig så otroligt handfallen här, vill bara åka hem till sjukhuset och krypa ner hos pappa och ge honom värme och kärlek. Men han är stark och jag vet att han kommer att klara det här, utan mig och jag bara ber att han är bra igen när vi kommer hem nästa vecka. Livet är verkligen bra orättvist & finns det någon som förtjänar att må bra så är det du. Samtidigt som jag hade velat hålla min mamma i handen och säga att vi klarar av det här. Ensamheten är nog det värsta. Vi 3, världens starkaste trio & ingen ska få skilja oss åt. Älskar er!

Så, ta hand om dig själv. Ta hand om era nära & kära. Ta inget för givet och ge de ni tycker om kärlek varje dag!

Vidare till bloggen