Blogginlägg av Therese Svensson


KOH SAMET

KOH SAMET

Godmorgon solstrålar. Touchdown Koh Samet! Så mys att äntligen vara här. Jag ska ta lite kort idag har jag tänkt så kommer det lite bilder härifrån i dagarna. Det är verkligen en SÅ mysig ö. Lite roligt att vi blev behandlade som thailändare när vi kom hit då vi hade med oss en "blå bok" som visar att vi har hus här. Då är det mycket billigare att komma in och vistas på ön. Haha! Annars är det lite så här ute, de tar då betalt för turisterna. Vi strosade runt och hittade en mysig bungalow med havsutsikt som vi bestämde oss för att checka in i, så där ska vi bo inatt. Nu idag blir det att gå runt mellan olika stränder och utforska ön litegrann. Den är så liten att man kan gå runt hela ön.

Och tack för alla fina kommentarer och tankar kring mitt inlägg igår. Ni är bäst

)

Vidare till bloggen