Blogginlägg av Therese Svensson


Killerworkout & beachin

Killerworkout & beachin

Hej älsklingar. Vi vaknade imorse av att det spöregnande och gjorde det till 10 ungefär så vi åt frukost i lugn och ro, jobbade lite och bara myste hela morgonen. När det slutade att regna så tog vi moppen till gymmet. Jag var väldigt omotiverad idag och hade ingen aning om vad jag skulle köra för något, har sådan sjuk träningsvärk i min ben sedan igår och jag är ganska trögstartad på morgonen om jag inte fått gjort någon form av aktivitet. Men väl på gymmet så satte jag på Sats Online-träning och körde två riktigt grymma tabatas som de hade där, jag värmde upp innan på xtrainern i 10 minuter och blev faktiskt ganska taggad och när jag väl börjar köra intervallträning så kommer jag alltid igång. Så mycket svett, att träna på ett varmt gym utan AC är en prövning bara i sig. Haha! Allt ifrån saxhopp, till armhävningar till skaters & squatjumps. Kul med lite annan inspiration faktiskt.

När vi kom ut ur gymmet så hade det spruckit upp, så det vart bara hem och hämta bikinisen och sedan åkte vi ner till stranden för lunch och häng i några timmar. Nu är det kväll här och vi har precis varit och ätit middag. Nu blir det en lugn kväll på verandan, vi ska kika lite på hotell etc på Koh Samet, vi funderar på att stanna där ute en natt, kommer bli SÅ mys. Hoppas ni har en riktigt fin tisdag, puss & kram

)

Vidare till bloggen