Blogginlägg av Therese Svensson


En söndag i paradiset

En söndag i paradiset

Hej älsklingar! Idag har det varit en riktigt varm dag som har spenderats nere på stranden. Det vart lite moln och dis först men sedan sprack det upp och blev några gottiga timmar. Jag kickade igång morgonen med 4 km löptur innan frukost. Mamma och pappa tipsade mig om en affär inne i Ban Phe som en svensk öppnat och vi hittade kanel och havregryn där haha så imorse blev det grötfrukost med minibananer på (dom är så jädra söta & goda!!!). På stranden så blir det alltid lunch och massa färsk frukt, kokosnöt, vatten och cola zero. Så våra dagar ser ut! Inget jobbigt liv precis.... Vi vart lite taggade på eftermiddagen så då fick det bli 40 minuter på gymmet också. Hem för dusch och sedan iväg på middag. Idag har jag jobbat med mina fantastiska klienter också. Trots en tidsskillnad så har vi fått ihop det väldigt bra! Så kul att se att det är fler än mig som är taggad på det nya året!

Nu är klockan åtta här så vi ska chilla lite på altanen bara innan det blir ett avsnitt av Narcos, vi har sett 2 avsnitt nu, gillar den verkligen hittills!! Ha en fortsatt fin söndag, puss på er

)

Vidare till bloggen