Blogginlägg av Therese Svensson


Bilder från de senaste dagarna

Bilder från de senaste dagarna

​Vi har hängt ganska mycket på beachen de 2 senaste veckorna! :)​

Vi träffade verkligen världens sötaste hundar på Koh Samet. Nästan så att Izzie fick sig en kompis. Helt gosiga var dom också. Skulle hoppa upp i knäet och gulla sig.

Näst sista kvällen här i Ban Phe nu innan vi åker till Bangkok på måndag morgon och flyger hemåt till Göteborg på tisdag. Nu känner vi oss faktiskt ganska klara här och redo för att åka hemåt. Skön känsla faktiskt att känna sig klar, och taggad på vad som komma skall. En vår fylld med jobb och annat kul. J har en hel del han måste deala med när han kommer hem och det har jag också. Men har verkligen denna resa att tacka för det. Jag och J har varit med varandra princip konstant i 3 veckor, vår första resa tillsammans och det har varit så mysigt. Känns nästan konstigt att åka hem nu och vakna upp utan honom. Har du ett förhållande och funderar på att resa tillsammans? GÖR DET! Vi har verkligen kommit varandra nära nu och ska jag vara helt ärlig har det gått så mycket bättre än vad jag trodde, haha.

Och jag är ledsen för att det blir mycket annat än träning här just nu, min träning är inte så jätteintressant för tillfället. Men snart är jag hemma igen och då blir det mer fokus på träning och hälsa som vanligt! Håll ut & hoppas att ni tycker det är lite kul ändå att få läsa lite annat. Puss och kram

Vidare till bloggen