Blogginlägg av Therese Svensson


Benpass & lunch

Benpass & lunch

Hello sunshines! Eftersom vi ligger 6 timmar före er tidsmässigt så har vi både hunnit med morgonträning och har nu precis ätit en drömmig lunch på stranden. Fried rice with chicken & världens godaste starkaste chilisås, detta är min standardlunch här nere. Den är så jädra god & jag längtar typ till den varje dag? Haha! Så jädra typiskt mig att snöa in mig på något så... J tycker jag är så rolig som verkligen kan äta samma sak jämt. Igårkväll var vi och åt jättegod mat på en restaurang som ligger nära mitt hus. De är riktigt bra på fisk och skaldjur där så det blev räkor och en fiskrätt, thaistyle så det var vääääldigt starkt.. Haha!

Jag körde ben på gymmet idag och det är helt sjukt hur man kan få sån kontakt? Otroligt, redan efter första övningen så pumpade benen sååå haha. Måste ju vara en kombination av värmen och av för dålig vätska, trots att jag tycker att jag dricker väldigt mycket här nere. Så idag har jag bestämt mig för att dricka massor för att få ur lite slagg ur min kropp, ska ta mig en thaimassage nu efter lunchen också. Så mys! Har kört 2 thaimassage hittills och även en i Bali, den var dock lite mer lyx & lätt då den var inne på ett utav våra hotells SPA, här i Thailand rycker dom ju å sliter i en haha. Googlar man thaimassage så är det som ett träningspass/yoga för kroppen och det känns ju verkligen om man säger så.

Mitt benpass såg ut såhär
Frontböj SS. Squatjumps
Bulgarian splitlaunges
Squats i cable SS. ryggresningar
Kickbacks i cable bakåt SS. åt sidan

Ha nu en underbar start på denna vecka fina ni, så hörs vi! Puss & kram

)

Vidare till bloggen