Blogginlägg av Therese Svensson


Att älska sitt jobb!

Att älska sitt jobb!

Ibland glömmer jag bort hur mycket jag verkligen älskar mitt jobb. Men på söndagar brukar jag bli påmind om det och det är en perfekt motivation för inför varje ny arbetsvecka. Jag är en person som älskar måndagar, de är nystart och det finns massor med plats för att fylla veckan med bra träningspass, bra mat & annat kul. Söndagar är en dag då jag planerar min vecka och samlar inspiration till hur den ska se ut. Kan inte tänka mig bättre motivation än vad mina klienter ger mig.

Här har vi en av mina klienter som nu precis har avslutat 3 månader och vi går nu in i en ny period med ytterligare 3 månader tillsammans, mot nya mål och nya utmaningar. 40 cm har hon tappat och det är nu det spännande börjar tycker jag. Hon har gjort ett helt fantastiskt jobb och beskriver sig själv nu som en mycket piggare och gladare person. Hur underbart är inte det? Som jag brukar säga ibland, "en snygg kropp får man på köpet", för mig är det så mycket mer som händer med kroppen. Man får en helt annan energi och ser livet på ett helt annat sätt. Tro mig! Träning och hälsosamma val gör mycket för insidan också. Inte minst för ditt självförtroende och din självkänsla. För mig är det otroligt viktigt att vara tillfreds med sig själv, oavsett hur man ser ut, vilken kroppsform man har eller vad man har för mål. Vi alla är olika där. Men det är upp till dig att ta dig dit, gör det gärna tillsammans med mig. Maila mig på svenssontherese@hotmail.com för mer information!

)

Vidare till bloggen