Blogginlägg av Therese Svensson


1 vecka kvar!

1 vecka kvar!

Hej älsklingar, nu är det bara en semestervecka kvar & en vecka kvar tills det är dags att komma hem till vardagslivet igen. Vilket innebär jobb, träning och allt annat som man ska stå i. Vi har haft 2 helt fantastiska veckor. En på Bali & en i Thailand, och nu väntar en vecka till här. Vi har vår trip till Koh Samet kvar, ser så fram emot att åka ut dit faktiskt, en riktig paradis ö som ligger precis här utanför. Vi får se om vi tar in på hotell/bungalow och stannar där över natten eller hur det blir. Coolt att en av Thailands mest populära öar ligger precis här utanför, kul när man vill känna på det livet litegrann. Där ute är det även kritvita stränder och turkost vatten. En ö som är väldigt populär bland backpackers bland annat. Vi ska även ta moppen till Mae Phim, som ligger en bit bort härifrån och kika in den stranden och den byn.

J fick ju av mig i julklapp en hotellnatt och middag i Bangkok, så vi åker dit på måndag i nästa vecka och flyger sedan hem till Sverige på tisdagen. Det ska bli väldigt kul att avsluta resan där. Jag har aldrig varit inne i Bangkok faktiskt, har ni några tips på bra shopping, restauranger etc. Hojta!

Jag har än en gång insett att jag verkligen älskar semesterlivet och 2017 ska bli ett reseår. Verkligen SÅ värt att lägga pengar på. Men samtidigt efter 3 underbara veckor ser man fram emot att komma hem igen. Jag är redo för en vår med mycket jobb! Och jag är så laddad nu efter dessa veckorna. Pusss

)

Vidare till bloggen