Blogginlägg av Therese Svensson


Livet!

Livet!

Strandtunica från Miss Tunica

Godmorgon sunshines. Idag är det sååå varmt här. Vi har legat och slappat i solen nu under förmiddagen. 3 soldagar kvar här nu & J tycker jag är så rolig som vill pressa det sista. Det roligaste är ju att han är så sjukt brun nu trots att inte ens velat sola något typ. Borde kanske byta taktik! Jag blir så rofylld av dagar i solen. Kan egentligen tycka det är lite långtråkigt att bara ligga och sola på något vis men denna gången har det varit så otroligt skönt. Jag behövde verkligen ladda mina batterier och fylla på min D-vitamin depå denna gången, inget snack om det.

Vi har haft 2 mysiga dagar här på Samet, nu blir det tillbaka till huset igen! Konstigt nog så räcker det absolut med en natt här ute. Vi båda gillar verkligen området där vi bor, trots att det är så sjukt avslappnat och thailändskt så är det så nice på något sätt! Men samtidigt kul att komma ut till kritvita stränder, turkost vatten och lite mer civilisation också.

Och hmm... inte så kul att ta selfies med J.... Lite funnyfact, han har varit modell och åkt runt i Europa och USA och modellat. Haha! Ligger lite på is här känner jag.

LOVE

)

Vidare till bloggen