Blogginlägg av Sara Rylander


Pancakes / Sick

Pancakes / Sick

(Stickad tröja - HÄR)

Hello!

Då va det onsdag och snart har halva veckan gått. Helt sjukt hur fort veckorna flyger förbi, nästa vecka är det liksom December??? Galet. Dock så klagar jag inte, jag ser sjukt mycket fram emot både jul, nyår och självklart ett nytt år. Mitt 2016 har varit riktigt bra och jag hoppas och tror att 2017 kommer att bli minst lika bra om inte bättre. Är så spänd på att se vad det har att erbjuda! Men men, än så länge är vi kvar i November och min dag idag har inte alls varit så bra faktiskt. Kände redan igår att jag hade ont i huvudet men det va inte förens i natt som det verkligen "bröt ut". Kallsvettades hela natten och nu på morgonen så vaknade jag alltså med feber och världens huvudverk. Usch blä, hatar att vara sjuk... Så ja, tänkte egentligen träna nu på morgonen som vanligt men nej det blir inget med det nu utan istället ska jag spendera min dag i soffan och bara ta det lugnt. Vill verkligen inte att det ska bli värre och hålla i sig eftersom jag har planer på fredag som jag absolut inte vill ska förstöras så ah det är min plan för idag. Igår på dagen däremot så hade jag det väldigt trevligt, va inne i stan och fikade med bästa Ellen och sen efter det så åkte jag hem till A och käkade middag, kollade film och bara myste. Och på tal om middag och mat så ser ni även gårdagens lunch som blev pannkakor, så gott. Va typ 120 år sedan jag åt vanliga pannkakor men när lill kusinen va på besök så passade vi på att laga det och mmm så mumsigt! 

Nej nu ska jag sätta på nån bra film och mysa ner mig i soffan. Hoppas ni alla får en bra onsdag,kramis! :)

Vidare till bloggen