Blogginlägg av Sara Rylander


Friday / New in / Power walk

Friday / New in / Power walk

Tröja - HÄR                   Bomberjacka - HÄR


HOLA HOLA

Hoppas allt är bra med er denna härliga fredag! Med mig är det iaf kalas och jag har precis kommit hem från en sväng inne i stan med mamsen. Tänkte att jag skulle fynda nått fint tills ikväll men nej hittade ingenting som föll mig i smaken så åkte därför därifrån tomhänt. Hade, som ni kan se på bilderna ovan, på mig min nyaste tröja och bomberjacka från Shein på mig idag som jag fick hem i början på veckan och jag måste säga att jag verkligen älskar båda plaggen! Superfina färger och dom satt som en smäck. Annars idag har jag inte gjort allt för mycket. Gått en mysig morgon power walk, kollat på lite serier och taggat tills ikväll då jag äntligen ska få träffa några väldigt saknade pinglor igen! Plus att det faktiskt ska bli riktigt kul att gå ut i Växjö ikväll, va typ 250 år sen jag va där sist så ska bli lite spännande haha. Nej nu ska jag käka upp mitt mellis (kyckling, guacamole och kanelknäcke - D R Ö M) och förbereda några saker inför ikväll, t.ex vad jag ska ha på mig ?!?!? Har inget kul men ah får gräva lite i garderoben så får vi se vad jag hittar haha! :)

 

Vidare till bloggen