Blogginlägg av Ofelia Vihlevi


Helgen innan hård träning

Helgen innan hård träning

Godmorgooooooon!! Vaknade kl 8 imorse och tänkte YES nu kan jag passa på och gå upp så jag vänder tillbaka dygnet lite och somnar tidigt ikväll, men nej nej här somnar man om till kl halv 11 och ligger fortfarande kvar i sängen... det är typ detta jag gillar minst med vintern. Mörkret som gör att man sover som en Björn på dagarna. Älskar hur det är på sommaren när man kan vakna kl 7 och vara jättepigg för solen glimtar in genom gardinerna, best there is ❤

Igår hade vi allafall myskväll jag Tuva och @linneamoberg Kollade på film och åt massa gott. Börjar ju på mitt program på tisdag och då blir det ju stenhård träning 6 dagar i veckan och typ blad och vatten till middag haha, nä men absolut inget onyttigt iallafall och bara bra mat hela dagarna. Så kände igår att nu äter jag av mig lite och njuter av lite choklad det sista hehe!

)

Vidare till bloggen