Blogginlägg av Modette


Youtubestjärnan tar sönder en väska för 50 000 kronor – nu chockas alla av videon

Youtubestjärnan tar sönder en väska för 50 000 kronor – nu chockas alla av videon

Det går inte att undgå hypen kring dyra och lyxiga väskor i modevärlden just nu. Bloggare köper nya väskor från Gucci, Chanel och Balenciaga oftare än vad vi byter underkläder, typ, medan vi vanliga dödliga får jobba extra, spara och längta efter att en vacker dag få lägga vantarna på någon av dessa dyrgripar.

Därför vill vi varna alla läsare om att denna artikel kan orsaka hjärtklappning, ilska och fruktansvärd sorg.

Vad är det som har hänt då? Jo, en av dessa influensers, Youtube-stjärnan Jeffree Star, beslutade sig för att ta reda på innehållet i en Chanel boybag. Det var ingen vanlig haul eller unboxing denna gång, utan Jeffree tog det ett litet steg längre och skar väskan i tu, med en varm kniv.Just det, väskan är alltså värd ungefär 50 000 kronor...Vi förstår att det gör ont att se din drömväska gå upp i rök, men om det är till någon tröst så var det inte det enda som Jeffree delade i tu. Några av de mest populära sminkprodukterna just nu sattes också på prov.Vi väntar med spänning på att se om Linn Ahlborg kommer ta efter och utföra samma experiment på någon av väskorna i hennes dyrbara väsksamling som du kan läsa mer om här.

Se hela videon här.


Gilla Modette på Facebook!

Vidare till bloggen