Blogginlägg av Modette


Fans anklagar Kylie Jenner för en galen photoshop miss – kan du se varför?

Fans anklagar Kylie Jenner för en galen photoshop miss – kan du se varför?

Det är inte lätt att vara en världsstjärna som ständigt granskas av allmänheten, speciellt inte när du är en selfie-queen som Kylie Jenner.

Stora systern Kim Kardashian har många gånger anklagats för att photoshopa sina bilder på sociala medier. Men denna gången så är det en viss detalj med Kylie Jenners senaste bikinibild som får folk att tappa det helt. Kan du se varför?

[instagram:BPGW6rCgR3b]


För att upptäcka missen så bör du jämföra bilden med den nedan och sedan söka efter skillnaden mellan dem. Ledtråd: det är egentligen ganska KNÄppt...

[instagram:BO2ZSATBsLw]

För er som inte kan hitta vad som sticker ut, så är det bokstavligt talat den bruna pricken på Kylies högra knä som fått fansen att undra vad som har hänt med denna blid.

Många spekulerar i att det kan vara en vårta, andra spekulerar i om det kan vara en tredje bröstvårta. Men frågan alla ställer sig är var den kommer ifrån då den inte synts till förut.Ett fan som har beslutat sig för att gå till botten med detta tror att den bruna pricken kan ha en naturlig förklaring och hävdar att pricken beror på att en planta står framför Kylies ben och har hamnat ur fokus och därmed ser ut som en vårta.och ja, det vore ju inte särskilt konstigt om det var så, det vore ju inte första gången folk på internet hade fel om kändissystrarnas Instagrambilder. Se bilden på Kim Kardashian som fick folk att flippa ur fullständigt här!

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Kylie Jenner

Vidare till bloggen