Blogginlägg av Modette


Bianca Ingrosso efter vinsten på galan: "Känner mig som en elefant i rummet"

Bianca Ingrosso efter vinsten på galan: "Känner mig som en elefant i rummet"

Fredagen den trettonde, dagen då ELLE-galan 2017 gick av stapeln. Galan fyller 20 år och är glittrigare än någonsin.

Under galan delas flertal priser ut, bland annat årets influencer, årets bäst klädda och årets designer. Ett annat pris som delades ut var "Årets look i samarbete med L'oréa Paris" – ett pris som delades ut av Kenza Zouiten, och bloggdrottningen Bianca Ingrosso vann .

[instagram:BPDNdMFAIpH]

– Det känns sååå konstigt men sååå kul! Att ens vara nominerad är galet i sig och jag känner mig som en elefant i rummet, haha. Men fasiken vad glad jag är, säger hon till Modette.

Innan galan drog igång pratade vi med Bianca och ville såklart veta hur nervös hon var, på en skala 1-10.

– Jag blir aldrig nervös om jag inte behöver sjunga eller dansa. Men jag kanske är en 6a ändå. Ska ju stå framför hela modebranschen så lite nervös är jag fasiken. Eller jag blev det NU i alla fall, säger hon.

.. Ja, vi drog nog igång hennes nerver lite. Men nu i efterhand vet vi såklart att det gick superbra.

Grattis Bianca, säger vi!


Vill du veta vem som vann priset årets bäst klädda kvinna? Kolla in det här. Eller vem som vann priset årets bäst klädda man? Här får ni svaret.

Gilla Modette på Facebook!

Vidare till bloggen