Blogginlägg av Mamma My


#Tillsammans mot cancer galan 2017

#Tillsammans mot cancer galan 2017

Foto: Herman Caroan Hej fina! Sådär pigg och fräsch ser jag inte ut idag! Som du kan se i mitt förra inlägg. I Måndags var det alltså årets #Tillsammansmotcancergala. Årets gråtfest! En kväll fylld med känslor. Rädslor, hopp, glädje, mod, sorg, saknad och många olika känslor.  Min dejt för kvällen blev min fina vän Bobby. VI mötte upp Daniel och Hanna utanför, då vi alla hade svårt att hitta rätt ingång på Annexet… hehe! Inför en sån här kväll är det viktigt att kunna skoja, skratta och ha en distans till ämnet. PÅ ett sätt. Vi var långt ifrån ensamma. Inför galan samlas vi tillsammans med forskare, sponsorer, cancerdrabbade, patienter, anhöriga m.f. Som sagt, många känslor Jag kom på mig själv med att leta runt omkring mig.”Lever han? Han han klarat ännu ett år?” Jag letade efter en pappa som var med på förra galan. Han hade över 10 tumörer, kämpade hårt både innan och […]

Vidare till bloggen