Blogginlägg av Mamma My


Tillbaka på SATS! Erbjudande Bobbys Super Hair! =)

Tillbaka på SATS! Erbjudande Bobbys Super Hair! =)

Heeeej från SATS! Hur kul är det inte att vara tillbaka! Känsla av att kliva in på gymmet, att möta mina kollegor som kramade om mig och sa -Welcome back! UNDERBART!  Låt mig presentera några av dom.  Från vänster Kristina, Amanda, Cattis (chefen) och Nathalie. Dom andra hoppade ur bild! hehe!  SÅ länge har jag ju inte varit borta. Bara tre veckor. För mig så känns det iof som en evighet. När ja kom tillbaka så såg hela shoppen annorlunda ut. jag som TRENDSPANARE hoppade in bland grejerna. På vårt center i Märsta så har bytt ut våra tidigare märken och börjat sälja Casall, Karitraa och Under Amor istället =) KUL! Ibland behövs förändringar. Tidigare har vi på haft  NIKE och något annat, men sista månaderna så har det varit massa rea-ställ som jag tröttnat på. Så nu blev det en väldigt positiv överraskning att få komma tillbak och se denna färglada uppställning med vår-nyheter =) Jag tog det lugnt […]

Vidare till bloggen