Blogginlägg av Mamma My


Smoothie på under 3 min! -Nyttigt, fräscht och gott! -recept!

Smoothie på under 3 min! -Nyttigt, fräscht och gott! -recept!

Hej från sjukstugan! När man har feber och är sjuk så är aptiten oftast inte den bästa.För min del blir jag både rastlös och frustrerad av att inte kunna träna! NU vill jag bli frisk! Jag saknar min vardag, jag saknar mina PT kunder och min energi!   Samtidigt så är det ännu  att vila när man är sjuk. Återhämta sig och få i sig BRA mat, mellanmål och energier just när man är sjuk. För att man snabbare ska komma tillbaka. Det är sjukperioder ni i jan-mars. Förkylningar och influensor som avlöser varandra. Då är det viktigt att man boostar sig, helt innan man blir sjuk! För min del så är immunförsvaret väldigt nedsatt efter operationen, vilket gör mig mer mottaglig. Förmodligen därför som jag bivit sjuk IGEN! När man blir sjuk är det lätt att man blir lite självömkande, också lätt att man börjar ”unna” sig. Många vill gärna äta glass i soffan vid feber, förkylning och halsont tex. Man orkar kanske […]

Vidare till bloggen