Blogginlägg av Mamma My


Nyttigt, gott och saftigt nötbröd! -Recept!

Nyttigt, gott och saftigt nötbröd! -Recept!

Godmorgon! Favorit i repris! Mitt härliga nötbröd har jag redan skrivit om. Men nu är ni många nya här inne. Så jag tänkte att jag kunde tipsa om det igen =) Gott, nyttigare, och vådligt energirikt!  Jag funderar på om jag skulle försöka mig på att orka baka det. Nu när jag är hemma och  börjar piggna på mig ska jag  börja fylla frysen igen. Det fiffiga med just detta brödet är att det är lika gott att ta upp ur frysen, tina och servera det. Som att äta det när det är precis nybakat.  Ett saftigt, gott och energirikt nötbröd. Det är bara är fantasin som sätter gränserna eftersom brödet kan göras på oändligt många sätt. Rota i skafferiet och ta vad du har hemma! 1 limpa: (tips är att göra två när man ändå är igång, fys in den ena)   100 gram cashewnötter 100 gram krossade linfrön 100 gram torkade blåbär […]

Vidare till bloggen