Blogginlägg av Mamma My


Frö-knäcke, sjukstuga, tvättmedel och promenad…

Frö-knäcke, sjukstuga, tvättmedel och promenad…

Hej Fina du! Ännu en dag i ”sjukstugan”   Med stappliga ben lämnade jag sjukstugan. HUR lång tid ska det ta?! När blir jag frisk? Jag är inte döende och jag har inte cancer. Så jag vet att det kunde varit MYCKET värre! Men den 23 dec blev jag sjuk. Sjukhus efter det. Magen är bättre, men nu är jag sedan några dagar liggande i feber och DUNDERFÖRKYLD. Jag vill ändå tro att frisk luft gör gott. Solen sken, så jag gav mig ut. Mössa, vantar och tjockjackan på. Det är vackert i Sigtuna. Väldigt vackert.  Nu har snön försvunnit, det är nästan bar backe igen. Saknar det vackra vita täcket som blev. Dent känns så mycket ljusare och renare då =) Efter en promenad i lugnt tempo på knappt en kvart så gick jag hem. Jag stannade några gånger och ”vilade” på vägen. Men det känns ändå skönt att få i sig lite frisk luft. Jag stod stilla i […]

Vidare till bloggen