Blogginlägg av Lovisa Odén


USE THE CODE

USE THE CODE

Passa på att shoppa lite snyggt nu när det är ett nytt år. Jag tycker att detta år känns som ett stiligt år och därför tycker jag att ni killar ska satsa lite extra på detaljerna. Klockorna på bilden ovan med det här silvriga stilrena bandet till tycker jag är så gryyymt snyggt. Det passar till allt, kommer hålla i flera år och enligt mig själv har den perfekta "standarden för en klockas look". Armband tycker jag också är riktigt snyggt, kanske i kombination till

Nu när jag allt mer kommit in i business branschen så är alla allt mer uppklädda vilket jag hängt på, tycker det är så kul med mode och kläder som ni säkert har märkt. Därför tycker jag alltid: va hellre överklädd än underklädd!!

Passa på att använda rabattkoden!!

)

Vidare till bloggen