Blogginlägg av Lovisa Odén


Summerar en toppen vecka

Summerar en toppen vecka

Spetstopp: Bikbok / Tröja: GANT

Jag skulle vilja summera denna veck såhär:

Den här veckan har jag verkligen fått mycket gjort, tagit livsviktiga beslut som kommer beröra en stor del av min framtid. Jag har tagit beslut som kommer gynna mig som entreprenör och mitt företagande. Jag har fått bra kontakt med en ny fotograf som jag kommer jobba med mycket framöver, Emma Roxström.

Jag har fått 2 nya sponsrings-kontrakt som kommer ut nästa vecka. Jag har hunnit med att fotografera mycket på egen hand. Tagit hand om de nya upplägget av Stayhard samarbetet och hunnit med att fotografera en gruppfotografering samt planerat nästa. Första skolveckan drog igång bra med bara 3 skoldagar och sen lite lång helg vilket verkligen var behövligt.

Jag har blivit allt mer aktiv på Instagram och Instagram-storry. Hunnit med både vänner, familj och pluggande av körkortet. Ja, nu är det en fotografering idag där jag ska va modell, sen är det helg och lite ledighet för min del efter att jag ska jobba lite med bilderna som är tagna. Jag är mer än nöjd med denna högpresterande vecka, ett plus är att humöret vart uppe hela tiden!! Wohoo vad allt blir roligt när man lägger ned mycket tid och energi, till er läsare: kom ihåg att kämpa oavsett hur lång och krånglig än vägen är till ert mål. Ge inte upp, våg göra fel och kämpa på. Tro på er själva och ge gärnet! Ni är grymma och ha en trevlig lördagkväll och helg.

)

Vidare till bloggen