Blogginlägg av Lovisa Odén


Jag valde en annan norsk serie

Jag valde en annan norsk serie

Har verkligen fastnat för denna kombo: klänning och overknee boots. En del dagar när det är lite varmare så funkar det faktiskt, klänning är mitt absoluta favoritplagg när det gäller att piffa upp sig lite!!

Tänkt att det är samma visa varje helg, det går allt för fort. Det är redan Söndag och imorgon är det tillbaka till vardagen med skola och tidiga morgnar. Idag vart faktiskt min första sovmorgon på cirka 10 dagar vilket verkligen var så otroligt behövligt. Har som ni kanske sett haft en jobb helg på Le Croissant hälla, det jag har gjort där är att jag har fotograferat fika, mat och kaffe, även jag och min Max var modeller, men jag tänker att jag vill hålla lite på vad det är till för något.

Igår eftermiddag var jag ute på en photoshoot tillsammans med grymma Emma Roxström som plåtade enormt häftiga bilder som jag tror kommer bli riktigt grymma, tror det kommer bli någon som får hamna som header. Har föresten börjat kolla på en serie tillsammans med Max, en som liksom bara vi får kika på när vi är med varandra, vilket jag tycker är bra då vi oftast försöker att bara koppla av när vi är med varandra då veckorna numera är rätt spikade, vi har fastnat för Varg Veum. En riktigt bra kriminalserie, det är den norska serie jag kikar på istället för SKAM. Alla verkar verkligen vara helt fast i den och just därför är jag inte alls sugen på att kika på den.

Nu åter tillbaka till körkortspluggandet, jag försöker att hitta en taktik som jag lär mig mest av och det är bara att göra dem här frågorna som finns online, har säkert förbrukat 40 stycken redan, hur gör ni??

)

Vidare till bloggen