Blogginlägg av Julia Wahlberg


Yoga 75

Yoga 75

Hade en orimligt bra dag på jobbet idag, fick sålt massor och allt flöt på extremt bra.
Skönt när sånt händer, man får änna njuta för stunden. För det kommer garanterat tuffare dagar. Efter jobbet så stack jag till gymmet, skulle på Yoga i 75 minuter med Johanna. Men hann med en timmes promenad och en kvart på crossen innan det. Även en kaffepaus innan Yogan.
Så hängde på gymmet i 3 timmar idag haha. Men det var väldig lugnt och som sagt en paus i mitten. Men jag orkade inte gå hem emellan jobb och gym så det fick bli så denna gång. Har ätit kesoplättar till kvällsmat och precis duschat. Sitter nu med en go fuktmask i ansiktet och kollar på tv. Ska snart hoppa i säng. Redan mitten av veckan imorgon, wiho.
Resten av veckan innehåller jobb och träning och helgen är oplanerad, tror jag. Gött!

)

Vidare till bloggen