Blogginlägg av Julia Wahlberg


Smoothie på frukt & bär

Smoothie på frukt & bär

Slängde ihop en supergod smoothie utan massa mjölkprodukter. Bara frukt och bär! Blir inte mycket nyttigare. Gillar att ha alternativ utan yoghurt också. Har inte alltid det hemma. Superfräsch och god. Tänk denna till sommaren!!
Faktiskt inspirerad av den jag köpte på kaffebaren igår. Tack tomten för att jag fick en grym blender i julklapp.

Ca 1/2 glas vatten
1 banan
1/2 apelsin
En näve frysta jordgubbar

Pressade ur apelsinen och la sen ner lite av fruktköttet. Sen ner med resten av ingredienserna. Häll på vatten efter hand beroende på hur tjock du vill ha den.
Man kan ju mixa ner ingefära, chiafrön, linfrön osv. efter tycke och smak. Finns oändligt många recept. Spenat och avokado är ju annars två hälsobomber att slänga ner. Jag ska nog försöka hitta mig en egen favorit, ska testa mig fram lite. Lovar att dela med mig när jag funnit den godaste ;) Ännu godare är det ju sen när det blir lite varmare ute och man kan släcka törsten med en nypressad kall smoothie/juice. Längtar till det!

)

Vidare till bloggen