Blogginlägg av Julia Wahlberg


Skönhetsfavoriter

Skönhetsfavoriter

Jag har några riktigt, och då menar jag riktigt bra skönhetsprodukter som jag vill dela med mig av. En kort beskrivning om mina upplevelser har jag lagt till. Men tryck på länkarna så kan ni läsa mer om produkten, samt få förslag på vart ni kan köpa dem :) Hoppas ni kanske kan hittar någon ny favorit!

1. Elisabeth Arden - Eight Hour Cream (HÄR )
Superbra kräm som återställer, vårdar och lugnar huden. Använder denna på irriterad hud eller skadad. Som när jag har skoskav eller något sår så är denna magisk och det läcker betydligt snabbare.

2. LCC - Moisture on the go (HÄR )
Fungerar väl lite som ansiktsvatten. Den ger fukt och energi. Jag använder den lite då och då, när jag känner att huden behöver lite extra fukt. Ofta sprutar jag ett sprut efter jag lagt sminket. Så skön känsla! Funkar bra att ha med sig dessutom för att fräscha upp.

3. Clarins - Radiance Plus Golden Glow Booster (HÄR )
Ångrar så att jag inte köpt denna tidigare, har använt i ca en månad. Det är en olja som man använder i ansiktet som ger fin färg.
Man blandar den med sin ansiktskräm, endast några droppar och sover sen med det. Man vaknar upp med lite extra färg och ser betydligt fräschare ut. 5 av 5 på denna. Naturligt är bara förnamnet.

4. Shiseido - Ögonfransböjare (HÄR )
Denna är något dyrare, men ack så värt. Mina spikraka fransar håller sig böjda hela dagen och dessutom fint böjda och inte sådär kantiga. Trodde typ aldrig det skulle ske. Är så glad över att jag läste recensionerna och letade efter den bästa böjaren, för jag har definitivt hittat den. Supernöjd!

5. Loreal - Telescpoic Falsh Lash Mascara (HÄR )
Den absolut bästa mascaran jag testat. Frågan är om jag någonsin kommer att byta.
Den ger både volym och längd. Mest längd skulle jag säga. Den innehåller fiber vilket gör fransarna längre. Dessutom sitter den bra och gör inte att min fransar blir för "tunga" och faller ner snabbt. Inte dyr heller, så bra!! Den har allt.

6. Clarins - Instant Light Complexion Enhancer Champagne (HÄR )
Känns sådär lagom lätt i konsistensen och blir inte "kakig" på utan mer som en tunn ansiktskräm med lagom färg. Jag har färgen Champagne, kan ju inte bli fel ;) Tar denna tillsammans med en ansiktskräm innan jag kör resten av sminket. Luktar väldigt gott dessutom.

7. Chanel - Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Color (HÄR )
Detta läppstift är bäst. Jag har färgen Adrienne 402 som är typ den perfekta färgen enligt mig. Naturlig men ändå lite färg. Därgen sitter bra, men det jag älskar mest är hur go den känns på. Såååå underbar. Ska köpa mig ett till, fast i en annan färg.

8. MAC - Mineralize Skinfinish (HÄR )
En fantassikt fin highlighter som jag använder dagligen. Jag har färgen Soft and Gentle och den är helt perfekt i både färg och lyster. Den äger, köp den!!

9. Maria Åkerberg - Face Lotion Moist (HÄR )
Återfuktar min yttorra vinterhy alldeles perfekt. Natt som dag. Dessutom är det extremt dryg och räcker i typ evigheter. Naturliga ingredienser osv. Älskar den!

10. Lernberger Stafsing - Dryclean Dry Schampoo Brown (HÄR )
Kommer aldrig (!!) byta detta grymma torrschampoo som är för oss med brunt/mörkt hår. Finns även för er alla blonda babes ;)
Vanliga torrschampoon kan bli ljusa fläckar av när man har mörkt hår. Så att detta finns har räddat många dagar. Inte bara för att det är för brunhårig, utan även att det håller HELA dagen, ger volym och håller håret på plats. Tycker denna har allt, 10 av 10.

)

Vidare till bloggen