Blogginlägg av Julia Wahlberg


Ensam en lördagkväll

Ensam en lördagkväll

Jag har haft en mycket bra dag. Vinst för brorsan och sen 2 timmars bilresa hem med honom och mamma, som alltid går förvånansvärt snabbt måste jag säga. Var hemma strax efter 8. Hoppade i myskläderna direkt och ner i soffan framför gladiatorerna och med iPaden i handen.
Jag är då lite av en ensamvarg, kan verkligen tycka om att ligga i soffan en kväll helt ensam. Inte alltid. Men oftast så är det rätt skönt. Somnade faktiskt till och med en stund och det är sån hatkärlek i det där. Det är så oerhört skönt att göra, men finns inget jobbigare när man väl måste upp och borsta tänderna och sen ta sig till sängen, usch. Håller ni med mig?
Nu ska jag sova, i sängen, haha. Har lite småplaner imorgon. Hörs mer då!

)

Vidare till bloggen