Blogginlägg av Julia Wahlberg


Därför sover jag så bra

Därför sover jag så bra

Den 12 januari idag och snart har det gått två veckor av 2017, otroligt.
Jag köpte ett nytt täcke i helgen på Mio och har verkligen sovit som en kung sen dess. Eller ja, jag sover alltid bra. Men med detta har det typ blivit ännu bättre och gosigare att lägga sig i sängen, haha. Så nöjd över det!! Sen sover jag alltid som bäst när jag tränat också, när man är lite trött i både huvud och kropp. Hoppas min nya säng som jag beställt är lika bra som denna. Tänk om jag inte sover lika bra i den :o Tycker det är så svårt att "testa" sängar, man behöver liksom ligga där en stund och typ somna för att se om det är något att ha ;)
Just nu vaknar jag utvilad och pigg varenda dag. Vilket jag inte gjorde för ett halvår sedan när jag behövde gå upp strax efter 05.00. Då kände jag mig knappt levande stund tals. Är otroligt tacksam över att jag är en morgonmänniska och nästan flyger upp ur sängen, nästan.

Ska försöka få några bra samtal idag på jobbet och se till att komma ut och ta lite luft på lunchen. Man blir så seg av att sitta stilla framför datorn en hel dag så försöker alltid komma ut lite. Kyckling och sötpotatis blir det till lunch och sen nån frukt innan ett gött gympass, bodyattack står på schemat!! Imorgon är det fredag och jag längtar till helg. Helg är alltid gött.

Morgonmys i soffan med havregrynsgröt + kaffe framför nyhetsmorgon. Älskar.

)

Vidare till bloggen