Blogginlägg av Julia Wahlberg


Bodyattacken

Bodyattacken

Har haft en skön och relativt lugn söndag. Sov till 9 och låg kvar lite i sängen. Satte på mig mina skönaste kläder och fixade frukost. Åt den framför Nyhetsmorgon och kollade sedan in momenten, inlämningsuppgifter, kurslitteratur m.m, så nu har jag hyfsat bra koll när det drar igång nu i veckan. Ska bli spännande och se vad detta är och om jag tycker det är intressant. Ska alltså läsa en distanskurs - Journalistik, medier och kommunikation heter den.

Hann även med städning av lägenheten, ner med alla julgrejer i förråden och sen till gymmet. Tjugo minuter löpning och sen 45 minuter bodyattack. Gött! Avslutade dagen med kaffe och massa tjöt med Johanna på tullen, så mysigt att sitta där. Godnatt! Ny vecka och nya tag imorgon.

)

Vidare till bloggen