Blogginlägg av fitnessmom


Updates from England

Updates from England

Nu sitter vi på hotellrummet och tar det lite lugnt. Varit och shoppat hela dagen på megastore och trafford center. Trodde inte köpcentret skulle vara så stort! Två våningar med bara restauranger haha, var svårt att bestämma ställe, men slutade med en god vegetarisk hamburgare med en bönhamburgare, avokado, sallad, lök och någon chili sås, supergod, sen världens sötaste pommes till. 

Idag köpte jag två makeup produkter från NARS, änsålänge älskar jag dom. Köpte ett läppstift som heter pure matte i färgen bangkok, mkt mjukare på läpparna än anastasias, sen ett av deras multible stick i färgen orgasm, också superfin och har länge tänkt köpa deras vanliga rouge i den färgen. Sen  blev det även en sexig bodysuit och bh från Victoria secret. Men annars köpte vi inte så mycket, bara varsin match t-shirt till matchen imorgon :) 

 

Bjuder på lite bilder från vår vistelse hittills. 

 

Innan vi gick ut och åt igår. Galet vad mycket skit man kan äta på så kort tid haha!  Igår blev det italiensk pizza

 

I provrummet på megastore

Kikade lite på den stora arenan, Danny sken upp som solen när vi kom dit 

Vidare till bloggen