Blogginlägg av Elin Skoglund


Tankar kring sovdelen

Tankar kring sovdelen

Inlägget innehåller adlinks

Sänghimmel Ellos hittar ni här .

Jag har ingen sovalkov i min lägenhet än & tänker därför att jag ska ha någon typ av sängavdelare under tiden. Har vart inne lite på sänghimmel de senaste dagarna, jag tror verkligen att det kan göra hela rummet. Jag vill inte att det bara ska stå en säng där utan sängen ska vara en del av inredningen. Det enda jag är orolig över är att det kan se stökigt ut med denna sänghimmel? Men den ser så härlig u.t.

Såhär ser sängplatsen ut i dagsläget & det ser ju ganska kalt ut. Jag vill ha in mer värme och myskänsla. Något slags sängdraperi tänker jag mig i alla fall, tyg är alltid bra för att få det mysigt. Sedan någon tavla och förmodligen en mindre säng. Han har en 140 cm där just nu men jag tror att jag kommer ha en 120 cm. Det är ganska litet (min säng just nu är 160 cm...) men hellre det än att det ser helt hopträngt ut.

Men visst har jag väldigt fint golv? Det var något som jag föll för pladask. Mörkt fiskbensparkett är det absolut finaste jag vet. Jag ska måla hela lägenhet i en kall vit färg också, nu är det en liten varmare ton. Jag tror att vitt är det jag får köra på, det känns automatiskt större om man har lite ljusare färger.

Linnelakan ifrån Dirty Linen hittar ni här.

Så kommer vi ju till det där med bäddningen. Jag är besatt av lakan. Jag byter helst några gånger i veckan för det doftar så otroligt gott med helt nya krispiga lakan. Antar att ni alla håller med mig? Jag äger faktiskt inga linnelakan men det är ett måste nu till när jag flyttar. Eftersom att jag äger två duntäcken så behöver jag alltid två uppsättningar. Men jag tycker det ser bättre ut när mycket händer i sängen. Att blanda med två olika nyanser på lakanen är också ett tips.

Sängen ifrån andra vinkeln. Framför sängen har jag en vägg där jag ska sätta min tv & under ska jag ha någon diskret byrå (som gärna sitter fast på väggen) som jag kan förvara kläder i. Det smarta med att ha tvn där är att jag kan kolla ifrån soffan och sängen.

Jag har tidigare haft en kontinentalsäng med sänggavel och allt det där. Nu kommer jag att köpa en enkel säng där jag kan ha förvaring under. All förvaring är viktig i en liten lägenhet. Speciellt för en modebloggare med extremt mycket kläder, haha.

Jag har ännu inte riktigt tänkt ut vad för slags stil jag vill ha i lägenheten, och det stressar mig väldigt mycket. Men lite såhär tänker jag kring sovdelen i alla fall!

)

Vidare till bloggen