Blogginlägg av Elin Skoglund


Rosa marmor

Rosa marmor

Inlägg i samarbete med Shopcorn

Kan vi diskutera hur mysig min söndagskväll var? Spenderade den i min favoritsäng framför youtube. Detta är min trygga plats på jorden. Bland alla mina täcken och kuddar. Tycker att mitt nya datorskal passar väldigt bra in i min säng för övrigt, då jag har en rosa kudde och mina lampskärmar är i en dov rosa färg. Datorskalet kommer ifrån Shopcorn som är Sveriges snabbast växande handelsplats online. Ni kan typ hitta allt ni söker där.

Jag har alltid ett skydd på min dator för att det ska slippa bli repor. Sedan blir det ju väldigt mycket mer personligt när man kan klä den i något. Datorn blir som en accessoar. För att komma direkt till skalet klickar ni er in här!

Jag sitter och gäspar på kontoret och längtar så mycket till min säng nu känner jag. Ska bara svänga förbi gymmet först. Måste komma in i träningen. Kämpade ju mig dit igår... Kanske släpper det idag. Efter träningen ska jag dyka ner där i alla fall. Kram på er och hoppas ni haft en bra onsdag! Snart helg ju.

)

Vidare till bloggen