Blogginlägg av Elin Skoglund


Resor jag gjorde 2016

Resor jag gjorde 2016

Ocean breeze

Resor jag gjorde under 2016: Norge 1 veckas skidåkning, Bali 1 månad, Oslo 1 gång, Marbella 1 vecka, Polen 4 gånger, Köpenhamn 2 gånger och Sri Lanka 2 veckor.

Det blev ju en hel del resande under förra året i alla fall. Tacksam över allt jag fått uppleva. Men nu när man omringas av detta gråa betongväder som Göteborg erbjuder blir jag bara sugen på att resa mer. Jag gillar att vara på resande fot, det är som att jag blir tusen gånger mer effektiv och fylld med inspiration. Jag vill till lite olika ställen detta år. Jag vill snorkla på Maldiverna. Bada i bluelagoon på Island. Festa i Ibiza. Simma i en infinitypool på Santorini. Dricka rödvin i Paris. Dansa på en klubb i LA. Åka till Bali igen och koppla av i Ubud. Dricka en drink på en rooftopbar i New York. Och sedan besöka lite vingårdar i Italien.

Vart vill ni resa? Jag tror verkligen på det där med att säga sina drömmar högt. Det är större chans att de sker då, än om man bara går och tänker på det. Dröm högt och ljuvt! Nu ska jag gå bort till gymmet, ångestmoment x 100 efter semestern haha.

)

Vidare till bloggen