Blogginlägg av Elin Skoglund


NOUW - NORDENS STÖRSTA BLOGGPORTAL

NOUW - NORDENS STÖRSTA BLOGGPORTAL

@moamattsson, @joannafingal, @pdotter, jag & @gertrudes

Säg hej till Nordens absolut största bloggportal, Nouw.com. Alltså detta är så stort, otroligt, fantastiskt. Tänk att vi tagit oss hit. Igår gick vi om blogg.se som under alla år har vart störst. Vi förtjänar verkligen detta. Shit vad vi jobbar hårt för att alla ska känna sig välkomna. Ha bra support så att ni ständigt kan få svar på era frågor. Utveckla sajten KONSTANT så att vi ska vara uppdaterade och ha bästa verktyget. Styra upp roliga events och sprida glädje!

@moamattsson & @alicestenlof

Nouw är en bloggportal med över 35.000 aktiva bloggar och vi försöker ständigt att upptäcka alla guldkorn. Många säger att det är svårt att synas men vi är faktiskt den bloggportal som promotar våra bloggare bäst. Bland annat i vårt magasin där vi har veckans blogg. En gång i veckan har en bloggare chans till att bli otroligt bra marknadsförd. Man syns i ett stort reportage om sig själv på startsidan och alla blogginlägg man skriver syns i alla bloggares nyhetsflöden. Dina inlägg promotas alltså för över 35.000 bloggar. Sedan har vi andra reportage också som veckans outfits och veckans bästa metapic-inlägg där man har chans att synas. Jag vet att många bloggare har växt väldigt mycket när de vart på Nouw.

Jag älskar hur vi stöttar varandra här. Kommenterar och taggar varandra i inläggen. Jag är så stolt över att tillsammans med mina grymma kollegor (och ER!) ha byggt upp denna bloggplattform.

@Blogbysandra, @MariaKragmann, @FrejaWewer och @Tinamarias

Förutom att vi är Sveriges största bloggportal så är vi även Nordens största. Vi finns i Danmark, Norge, Internationellt och i Polen. Självklart kan du blogga med andra språk, men i de länderna har vi magasin hittills. Vi vill dock växa ännu mer och har redan kommande projekt planerade.

Utöver att vi har eget kontor i Göteborg och Stockholm så har vi även öppnat kontor i Polen och Danmark. Hur coolt är inte det? Att vi blivit internationella. Min titel på Nouw är "International blog manager and editor", så jag jobbar väldigt mycket med vårt utland. Jag älskar ju att resa så det passar helt perfekt.

@kamillahaaland ifrån ett event vi hade i Oslo i våras.

Ni ska flytta er blogg till Nouw för att ha chansen att få bloggen till att bli något mer. Att driva en blogg ska inte bara vara att sitta framför sin dator, tycker jag. Det ska vara att ha kontakt med andra bloggare, finna inspiration och göra bloggen till en business (om man nu vill det). Jag tycker en stor del av bloggandet är att man får kontakt med andra människor. Vilket jag verkligen tycker man får här.

Om man får skryta lite så tycker jag att vi har det absolut bästa verktyget också. För hur snygga är inte alla bloggar här? Vi har ett helt team som sitter hela tiden med att utveckla vårt verktyg.

Underbara @mlisamuelsson

Varje sommar går vi ett gäng på Way Out West bland annart och några av bloggarna på Nouw är mina absoluta bästa vänner. Tänk att man kan hitta så fina vänner genom att vara på en bloggportal.

Jag tillsammans med helt underbara människor under Fashion Week i Stockholm i somras! I slutet av januari åker vi till Polen för att ha vår lanseringsfest där. Vi har hyrt ett helt hotell och kommer ha två helt magiska dagar, är jag övertygad om.

Jag började jobba här när vi hette Nattstad och redan då började vi planera för en stor förändring. 2014 bytte vi namn till Nouw och jag har jobbat här på riktigt i över tre år nu. Tiden har gått så snabbt och jag har fått växa så mycket i detta företag. I början var jag den enda anställda redaktören tillsammans med mina två chefer och en webbutvecklare. Och nu? Vi har eget kontor i både Göteborg, Stockholm och Polen. Ett säljteam som är helt övergrymma. Sedan har vi en hel redaktion och @joannafingal som chefsredaktör. Det har vart mycket jobb - men jag har roligt varje dag på jobbet!

Jag var med och byggde upp Nouws personliga prägel. För även fast vi är en otroligt stor bloggportal så tycker jag det är viktigt att vi ska kunna ha bra kontakt med alla er.

Ett event vi hade i Polen i somras

Första mötet i Polen i somras, här tillsammans med två polska bloggare. Jag åkte tillsammans med mitt favoritteam Jonas och @gertrudes.

Jag och min helt fantastiska bästa vän @pdotter!

... Jag undrar om vi någonsin hade blivit så tighta som vi blivit om det inte vore för bloggen? När hon började blogga på Nouw så satt hon med mig på kontoret i Göteborg varje dag i nästan ett år. Det var så sjukt för vi blev så extremt tighta direkt. Om vi inte tränade med varandra efter jobbet så ringde jag alltid upp henne när jag åkte bussen hem. Våra samtalsämnen tog helt ärligt aldrig slut. Men hon förstod mig på ett sätt typ ingen tidigare gjort. Det var väldigt fint.

Det jag ville komma fram till är att man ska se bloggandet som något mer. Ett sätt att träffa nya vänner. Ett sätt att faktiskt nå ut med sina tankar. Och jag tror att många faktiskt gör det här på Nouw, ser bloggandet som en härlig och positiv grej. Puss och kram och vad vore vi utan alla er? Ni är ju bäst!

)

Vidare till bloggen