Blogginlägg av Elin Skoglund


Mitt 2016 - Återblick del 3

Mitt 2016 - Återblick del 3

Sommarens sista stora fest, Way Out West. Efter att ha vart i Marbella en vecka så ser jag nu att jag var väldigt brun och blond. Jag hade en väldigt bra helg i alla fall. Dans, dagsfester och skratt. Men sedan råkade ju någon skära upp mitt ben med en glasflaska få fick åka till akuten och sy lite. Jag har ett väldigt fult ärr efter det. Så kommer ju nog att minnas den där helgen resten av mitt liv.

Semestern tog slut men sommaren stannade kvar hela september. Vi hade aw på våra nyfunna vänners tak. Den där kvällen satt vi där tills 3 på natten. Jag gick i kjol mest hela tiden, det var härligt.

En vän som heter Felix styrde upp sommaren absolut roligaste fest. Vi var nog 100 pers som åkte till Uddetorps säteri och åt långlunch, dansade och hade SÅ kul. Längtar verkligen till nästa år. Jag minns att det var så varmt vissa kvällar så efter jobbet åkte jag och badade i havet ibland.

Nouw styrde upp ett fashion week event under 3 dagar. Vi bjöd in några av Scandinaviens största profiler. Vi gick på alla visningar, bodde på Hotel With, åt middag varje kväll i Urban Delis matstudio. Magiska dagar.

Jag började jobba i Stockholm en vecka i månaden. Så började pendla en hel del, vilket jag älskade. Sedan började jag plåta med Annie också, kommer ni ihåg dessa bilder? Nu har den där platsen där jag fotade de där bilderna läckt ut. Vet inte hur många som fotat där efter, haha.

Jag åkte till Köpenhamn tillsammans med @pdotter och lite andra profiler, tillsammans med Maybelline. Vi var på en fest dem ordnade där.

Jag var på Amandas babyshower. Och nu har hon fått sin lilla Charlie, som är den sötaste bebisen jag någonsin sätt. Längtar tills jag får krama om honom! Åkte sedan till Polen ett par dagar för kickoff med jobbet men även för att delta på en bloggmässa där.

Gick på Social Media Gala i Stockholm, så roligt! Tycker denna bild på mig och Mollsan är gullig. Hur mådde jag då? Kanske lite vilsen. Kanske helst inte kände efter så mycket. Kanske bara körde på.

Jag åkte till Polen igen för att ha anställningsintervjuer. Vi bestämde oss för att anställa en country manager där. Sedan började jag träna igen vilket jag verkligen behövde för mitt välmående.

Jag spenderade två helger på landet. Myste i soffan. Kollade film. Gick långa promenader. Köpte en ny jacka och jobbade mest.

... Polen en sista vända för att träffa vår nyanställda! Och vi signade vårt nya kontor i Warsawa. Hur härlig är inte utsikten? Jag plåtade med Annie i studio för första gången också.

Sedan hände ju det där jag drömt om i flera år, jag köpte lägenhet i Stockholm. Åkte tillbaks till Göteborg med fjärilar i magen. Hittade mig själv på en konstutställning. Som ni märker fokuserade jag mest på jobb denna höst och det var exakt det jag behövde. Har verkligen känt mig effektiv och duktig de senaste månaderna. Jag älskar att jobba och vet att om man kämpar kommer man dit man vill.

Jag avslutade 2016 på en sandstrand. Lämnade året bakom mig. Vilket år. Har nog aldrig känt såhär mycket på ett år. Det är som att mina känslor tagit över. Bubblat upp och ner. Konstant. Jag har dock inte gråtit på flera månader. Kanske för att jag bestämde mig för att sluta gråta. Bestämde mig för att nu räcker det, nu ska jag bli stark igen.

Och det funkade nog. För jag gick in i 2017 stark. Jag styr mina tankar och 2017 ska bli mer positivt. Roligare liksom. Det längtar jag efter!

Hoppas ni tyckt det vart kul att följa mig & mitt bergochdalbana-liv detta år. Nu kör vi ju!

)

Vidare till bloggen