Blogginlägg av Elin Skoglund


Mina dagar i Stockholm i bilder

Mina dagar i Stockholm i bilder

Min torsdag började tidigt då jag tog tåget till Stockholm. Jag har börjat älska att åka tåg då jag jobbar så himla bra på det. De där 3,5 timmarna känns som fem minuter. Väl framme svängde jag förbi kontoret och betade av mailkorgen. Sedan gick jag till Créme för lunch med min Ellinor.

Vi båda åt torsken och det var så gott. Utöver det pratade vi ikapp tiden vi vart ifrån varandra över jul och sedan planerade vi ett kommande projekt som kommer bli helt magiskt. Vandrade sedan tillbaks till kontoret i snöstormen.

Efter jobbet vid 18 mötte jag upp Klara och vi tog tunnelbanan till Fridhemsplan. Jag skulle nämligen besöka min nya lägenhet för att mäta lite. Såhär fin utsikt har jag utanför mig. Himla fint va?

Förlåt för bilden på mina strumpor haha, men ville visa upp mitt golv. Tycker det är så himla fint. Det var så konstigt att besöka lägenheten igen. Jag hade ju glömt hur det såg ut. Det var mycket högre i tak än vad jag mindes det.

Ellinor mötte upp mig och Klara för vi skulle äta middag. Det blev en tvårätters på Sixten & Frans, det ligger max fem minuter ifrån mig. Vi åt kräftor till förrätt, otroligt gott.

Vi delade en flaska rödvin och åt råbiffen. Sedan pratade vi igenom livet. Karriär, killar och om att dejta killar under 26 år. Diskussionen får ni se i min videoblogg som kommer upp i helgen!

Jag åkte sedan till Hötorget och Hotel With. Bor ju alltid där när jag är i Stockholm. Mitt andra hem. Älskar hur trygg jag känner mig där. Somnade vid midnatt och vaknade upp 7 timmar senare till min väckarklocka.

Då var det nämligen dags att fixa sig för Elle Galans pressfrukost som jag skulle delta på. Jag var inbokad på tre intervjuer med finalisterna.

Även fast jag skulle på pressfrukost var jag tvungen att äta hotellfrukost, den är så god på Hotel With.

I del två får ni läsa om vilka jag intervjuade! Kram.

)

Vidare till bloggen