Blogginlägg av Elin Skoglund


Min helg

Min helg

Min helg har vart helt magisk. Att komma hem ifrån en resa lagom till långhelg är ju något att rekommendera. I fredags åt jag middag på Teaterkällaren tillsammans med Klara och @Josefineeriksson. Helt klart Göteborgs bästa ställe att hänga på. Att komma dit och mötas av en kram ifrån personalen är mysigt. Jag känner mig lite hemma där faktiskt och har redan nu bokat in min 22 års middag där med mina vänner.

Här ovan ser ni friterade ostron som jag testade på och det var så himla gott. Men kvällen ledde till dans på stolarna och skrattade så mycket. I lördags drack jag kaffe på Bar Centro och kvällen spenderades på stan. Livets lördag! Livets helg! Var rätt så trött igår och somnade nio på kvällen.

Idag är jag tillbaks på jobbet och det känns väldigt bra. Nu kör vi, 2017!

)

Vidare till bloggen