Blogginlägg av Elin Skoglund


Jakten efter soffan

Jakten efter soffan

Söndagar efter överraskningskalas så är man lite trött. Då får man vara lite trött. Har precis stängt datorn efter några timmars jobb och kom då på att jag borde säga hej till er. Men det får bli via telefonen. Igår var vi på överraskningsfest följt av en sväng på stan. Somnade sedan bredvid min Josefine. När vi vaknade idag bestämde vi oss för att göra oss iordning och ta en sväng på stan. Vi drack kaffe och var på jakt efter den perfekta soffan. Såklart hittade jag ingenting i min melodi. Ska det vara så himla svårt att hitta en linnesoffa som är max 190 bred?

Känns som att inredning är det enda som kretsar i mitt huvud. Men det är något av det absolut roligaste jag vet. Samtidigt vet man aldrig hur det kommer bli när man gör det på riktigt. Nog om det där, middagen står på bordet. Det doftar curry och det får mig att tänka tillbaks på Sri Lanka. Där åt jag curry varje dag. Kram!

)

Vidare till bloggen