Blogginlägg av Elin Skoglund


De där palmerna

De där palmerna

Sri Lanka hade de finaste palmerna jag någonsin sett. De liksom hängde över havet på ett väldigt exotiskt sätt. Tisdag och förmiddagen har bara sprungit iväg. Först mysig frukost med kollegorna och sedan veckomöte. Jag ska snart springa iväg på lunch med @Josefineeriksson. Förmodligen världens bästa lunchdejt. Vi ska planera ett kommande projekt bland annat som är i rullning.

Har glömt att säga hur GLAD jag är över all pepp ni gett mig de senaste. Blev så himla glad över att ni gillade min vlogg, jag ska göra en ny på torsdag när jag åker till Stockholm. Vad vill ni se mest av? Typ vanliga vloggar när man inte gör något speciellt? De tycker jag är som allra roligast att kolla på själv i alla fall.

Nu: Lunch! Kram

)

Vidare till bloggen