Blogginlägg av Blomster och Bakverk


Mitt samlade december på instagram

Mitt samlade december på instagram

Mitt december på instagram Mitt december på instagram. Som alltid en välfylld månad. En hel del godsaker hann vi njuta av och i vanlig ordning summerar jag månaden med ett urval bilder från instagram. Allt det ätbara finns såklart här på bloggen i både bild och med recept. Lakritsmandlar Gluten- och mjölkfri saffrans- & mandelkaka (utan raffinerat socker) Chiapudding med saffran Bounty Bars Klassisk adventskaka med saffran Vit glögg med lime Mitt gluten- och mjölkfria teffbröd med julens kryddor   Du vet väl att du även kan följa mig på instagram @anneliesblomsterochbakverk och på Blomster&Bakverks facebooksida.

Inlägget Mitt samlade december på instagram dök först upp på Blomster&Bakverk.

Vidare till bloggen