Blogginlägg av Blomster och Bakverk


Amaryllisstjärna – årets första blomsterpill

Amaryllisstjärna – årets första blomsterpill

Idag fick jag en stund över till årets första blomsterpill, detta pyssel med blomster och blad som alltid gör mig lika glad. Brukar säga att det är min stund av meditation där jag för ett tag förlorar mig i ett skapande som gör så gott för själen. Till dagens pyssel knipsade jag obarmhärtigt av både blomster och blad från det lilla som blommar här hemma just nu. Blomsterpillet består av amaryllis, både kronblad och pistiller, vit julstjärna, gul primula, gran och frysta tranbär. #anneliesblomsterpill Om du blir nyfiken på mer av mitt blomsterpill kan du alltid kika in på kategorin blomsterpill här på bloggen. När det gäller äldre inlägg härinne har jag ännu inte haft möjlighet att uppdatera dem alla sedan jag flyttade bloggen. Tar en liten bit i taget. Det går alltid att söka (högst upp till höger) eller maila mig om det är något du letar efter. Om du klickar dig vidare till blomsterpillet här på bloggen kommer du att upptäcka det. Då kan du alltid klicka dig vidare till instagram och kika runt på bilderna till min alldeles egna hashtag #anneliesblomsterpill Här är snöstorm så imorgon lär vi vakna till vinterland på nytt. Du vet väl att du även […]

Inlägget Amaryllisstjärna – årets första blomsterpill dök först upp på Blomster&Bakverk.

Vidare till bloggen