Blogginlägg av Blomster och Bakverk


Söndagsbilden (52) Gott nytt och god fortsättning

Söndagsbilden (52) Gott nytt och god fortsättning

Gott nytt år! Sista söndagsbilden för året. Tvåtusensexton är till ända och vi har trätt in i år tvåtusensjutton. Jag hoppas att ni alla hade en fin nyårsafton igår och att den blev precis som ni önskade oavsett om ni firade med vänner eller njöt av kvällen i stillhet. Önskar er alla ett gott nytt år och en god fortsättning. Söndagsbilden består av de där goda rawfood-bollarna med mango & kokos som jag bestämt tror att jag tipsat er om förut. En lite hälsosammare godsak som passar fint en dag som denna. Receptet finns på min goda vän Ulricas blogg Krii’s Kitchen, rawfood-bollar med mango och kokos. Ha nu en fin söndag kväll!

Inlägget Söndagsbilden (52) Gott nytt och god fortsättning dök först upp på Blomster&Bakverk.

Vidare till bloggen