Blogginlägg av Alice Stenlöf


Goal digger / A sisters production

Goal digger / A sisters production

Hitta dessa böcker & fler HÄR

Mina vänner har startat världens bästa företag - A sisters production - som säljer olika anteckningsböcker. Ni som följt mig ett tag vet att jag är en sucker för att klottra ner tankar, idéer och vad som ska göras under veckan osv. Numera gör jag det med stil! Jag tycker verkligen de har gjort ett magiskt jobb och böckerna är så himla fina verkligen. Jag skrev om dessa för ett bra tag sedan då de släpptes men då fanns inte en hemsida färdig. Nu äntligen kan ni beställa hem era egna lagom i tid till det nya året som kommit för att få struktur på saker & ting! Använder ni dessutom koden "NEWSTART" så får ni lite rabatt på köpet ;). Nya året är till för att investera i dig själv! Kika in dera instagram @ asistersproduction.

PUSS!


)

Vidare till bloggen